Alle hens aan dek!

Alle hens aan dek! Gevelridder

Alle hens aan dek!

Reparaties aan boord van een Marine schip moeten dan ook snel en efficiënt worden uitgevoerd. De Koninklijke Marine roept hiervoor de hulp in van Gevelridder, snel, sterk en zeer geschikt voor kleine ruimtes. Alle hens aan dek! met Gevelridder.

De Koninklijke Marine roept de hulp in van Gevelridder.

Voor onze defensie is het een spannende tijd en dat betekend dat ze ten alle tijden snel paraat moeten zijn. 

Reparaties aan boord van een Marine schip moeten dan ook snel en efficiënt worden uitgevoerd. De Koninklijke Marine roept hiervoor de hulp in van Gevelridder, snel, sterk en zeer geschikt voor kleine ruimtes. Geen enkele glas lift is hiervoor geschikt. In deze situatie werd de gevelridder gebruikt in combinatie met een licht gewicht glaszuiger op accu voor 250 kg. 

Niet alleen op een schip in de nautische wereld van scheepsbouw maar ook in vele situaties op de bouwplaats is de montage lift of glas lift van gevelridder de beste in zijn soort. Lichtgewicht dus makkelijk mee te nemen in uw auto, heel krachtig tot 250 kg en klein dus geschikt in alle situaties. Galerijen, bewoonde situaties met binnen beglazing, vides. 

De afstandhouder van de Gevelridder model S en M een onmisbaar hulpmiddel.

In deze situatie, kleine ruimtes is de afstandhouder van de Gevelridder een ideaal en onmisbaar hulpmiddel. U heeft slechts 4 cm ruimte nodig om af te steunen tegen een muur, wand of kozijn, de gevelridder kan dus in alle situaties geplaatst worden. Door deze afstandhouder kunt u eenvoudig een glaskar tussen de wand en Geverridder rijden of een afstand overbruggen bijvoorbeeld een bredere vensterbank.

De gevelridder is dus uw beste sterke maatje bij iedere hijs klus.

U hoeft geen kostbare kraan in te huren, U werkt snel, U spaart uw rug en een hele mooie bijkomstigheid; deze montage lift geeft geen onnodige stikstof uitstoot. 

Dus ook onze stoere mannen en vrouwen bij defensie werken slim met de stoere Gevelridder. 

×