De Bouw en het Coronavirus

Gevelkar KIm75

Veelgestelde vragen over het coronavirus en de bouw- en technieksector De Bouw en het Coronavirus

De Bouw en het Coronavirus, het Rijk en de bouw- en technieksector hebben het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ vastgesteld om ervoor te zorgen dat het werk niet stil komt te liggen en de medewerkers veilig kunnen werken. Het protocol volgt de richtlijnen van het RIVM en wordt ondersteund door de vakbonden, brancheverenigingen en werkgevers- en werknemersorganisaties.

De belangrijkste punten zijn: ga zo veel mogelijk zelfstandig naar de bouwplaats, werk in kleine vaste teams op vaste locaties, houdt 1,5 meter afstand ook bij overleg en eten in een bouwkeet. Voor werkzaamheden in huis is het belangrijk dat bewoners zoveel mogelijk in een andere ruimte verblijven, zij en de werknemers niet verkouden of ziek zijn en dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Gevelridder denkt met u mee in oplossingen, niet in problemen. Met de hulpmiddelen van Gevelridder werkt u niet alleen veilig en efficiënt, u kunt ook met minder werknemers uw werk doen, Corona proof!

Met de hulpmiddelen van Gevelridder werkt u niet alleen veilig en efficiënt, u kunt ook met minder werknemers uw werk doen, Corona proof!

Gevelridder
×