Gevelridder Hybride serie

Gevelridder 2.0

Nieuw, De Gevelridder Hybride serie

In het Hertogdom van de hardwerkende Ridders staat de tijd niet stil. Ook de stoere bouwridders krijgen het besef dat ze meer moeten werken aan de veiligheid en gezondheid van hun lichaam. Tijdens een bijeenkomst van de Ridderorde zijn de problemen in kaart gebracht en hebben zij de Gevelridder opnieuw uitgevonden. De Gevelridder is al meer dan 30 jaar de trouwe schildknaap van onze ridders, maar er waren nog verbeteringen mogelijk.

De nieuwe Gevelridder moest nog sneller, lichter en elektrisch bediend worden. Ook was de wens van de  Ridderorde om meer werkruimte onder de Gevelridder te krijgen en de mogelijkheid de kop te wisselen met de giekkop van de Gevelridder XL. Met deze wensen gingen de bouwmeesters van Gevelridder aan het werk, en met succes!

Voordelen

  • lichter
  • sneller
  • elektrisch

Wat is er anders?

Alle Gevelridders  Hybride serie  zijn voorzien van een nieuwe lier, handmatig te bedienen met slinger en te bedienen met aan accuboormachines! De Gevelridders kunnen nu dus elektrisch aangedreven hijsen. De lier is nu standaard aan de buitenkant van de Gevelridder gemonteerd, dus meer werkruimte onder de Gevelridder.

Onze modellen::

  • model S Nautic  van 2.2 naar 3.7 meter (met handlier en als optie een Hybride lier).
  • model M Hybride van 2.4 naar 3.7 meter (WLL 250 kg) met 1 verlengstuk naar 5.8 meter (WLL 200 kg)
  • model L Hybride van 5.5 naar 9.5 meter voor 250 kg waar de kop van de M en giekkop op past!

U kiest een passende boven kop voor type M en L, de bovenkoppen zijn nu dus uitwisselbaar.

  • De bovenkop met wielen en uitzetsteun van 1 meter.
  • De bovenkop voor over de steiger (de giekkop van de XL).

Verder kunt u de Gevelridder M en L vrijstaand gebruiken, met de balustradepoot.

U kiest het juiste hulpstuk onder de haak, zoals een kim250 of een hijsbeugel voor een zonwering.

U kiest het juiste transportmiddel, onze populaire aluminium Glaskar250, nu met kozijnen uitvulset, verlengstukken, klemmen, opzetstukken voor lange profielen of lange rolluiken en zonwering, er is zelfs een speciale wagen voor de zware matrassen.

Met de prachtige lichtgewicht tilhulpmiddelen van Gevelridder werkt u snel en zorgt u goed voor uw lichaam. Met de Gevelridder veroorzaakt u geen uitstoot, zelf veel minder uitstoot omdat u de Gevelridder meeneemt op uw eigen bus, dus geen extra verkeersbewegingen om het onnodig zwaar materieel ter plaatse te brengen.

Gevelridder, eerlijke, krachtige, gezonde, veilige en licht gewicht aluminium producten “Made in Holland”.

Wij heffen het glas op uw gezondheid.

De Gevelridder 2.0 lanceren wij op 1 april, geen grap.

×