Voor de vakmensen in de bouw!

Gevelridder Glaskar

Veilig, handig en vooral met plezier een (zware) ruit plaatsen, steeds meer professionele glaszetters doen dat met de tilhulpmiddelen van Gevelridder. Zo ook de vakmensen van de Arnhemse Glas Inzetterij welke een Gevelridder M vandaag kochten bij Gevelridder in Kapel Avezaath. De vakmannen van Vissers Glas kwamen nog even langs in de showroom om onze tilhulpmiddelen in het echt te bewonderen. “Die moet ik zo en zo hebben”, de lichtgewicht Glaskar werd meteen in de bus geladen. 

De Gevelridder M, een onmisbaar hulpmiddel.

In buiten en binnen situaties op de begaande grond maar ook op de  eerste verdieping kunt u met de Gevelridder M glas, maar ook bijvoorbeeld een zonwering monteren. Met de bijgeleverde afstandhouder kunt u met de Gevelridder glas van de glasbok afnemen en op de kar plaatsten. Een ideaal en onmisbaar hulpmiddel, de Gevelridder M, U heeft slechts 4 cm ruimte nodig om af te steunen tegen een muur, wand of kozijn, de Gevelridder kan dus in alle situaties geplaatst worden.

De gevelridder is dus uw beste sterke maatje bij iedere hijs klus.

U hoeft geen kostbare kraan in te huren, U werkt snel, U spaart uw rug en een hele mooie bijkomstigheid; deze montage lift geeft geen onnodige stikstof uitstoot. 

Dus ook onze stoere mannen en vrouwen bij defensie werken slim met de stoere Gevelridder. 

×