Over ons

Leverancier van Arbo vriendelijke tilhulpmiddelen, zoals gevelridders, gevelkarren en vacuumzuiger

Het veelzijdige productaanbod van Gevelridder B.V. is bestemd voor een brede doelgroep, waaronder aannemers, glaszetters, onderaannemers, dakdekkers en schilders. Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die met regelmaat zware objecten moet tillen en verplaatsen en op hoogte werkt.

Verkoopkantoor, expeditie en showroom

Ons verkoopkantoor, expeditie en showroom is gevestigd in Kapel Avezaath, centraal gelegen in het midden van Nederland. De meeste producten op onze webshop zijn ruim voorradig. Hoge kwaliteit, snelle service en aandacht voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel.

Kunt u een product niet vinden op onze website? Laat dit ons weten! Wilt u onze producten eerst bekijken of proberen? Bel ons voor een afspraak of bezoek bij U op lokatie door ons product specialist.

Bezoekadres
Gevelridder B.V.

Provincialeweg 4-9
4013 CL KAPEL AVEZAATH

Openingstijden
Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoor uren maar ook daarbuiten. Bent u van plan langs te komen dan bent u van harte welkom. Bel van te voren even, zodat we een tijd kunnen afspreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 085-0270020.
Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

www.facebook.com/gevelridder

Sir LiftAlot
Sir LiftAlot

Over ons: We begonnen deze kruistocht om arbeidsomstandigheden voor u te verbeteren, een kruistocht voor het geloof in het belang van het verminderen van handmatig tillen en het verbeteren van de arbeidsomstandigheden door gebruik te maken van de “Gevelridder” of Knight, een snelle en gemakkelijk te gebruiken lichtgewicht aluminium handmatige hefmachine met een capaciteit van 250 kg. en uitschuifbaar tot 10 meter. Een stalenros die u als schilknaap kan helpen tijdens uw strijd op de bouwplaats, een duel wat u gaat winnen met de veilig en betrouwbare producten van Gevelridder.

Na uw eerste aankoop wordt u automatisch lid van onze Ridderorde, het is een echte eer om lid te zijn van deze orde en het levert u veel voordelen op.

Wij zien u graag in onze showroom in Kapel-Avezaath maar wij brengen de producten ook graag bij u thuis.

Wij hebben het glas op Uw gezondheid!

 

Bezoek website Sir LiftAlot
×