De Kim75 op Radio3FM!

Kim Holland RadioSpot

3FM Serious Request en Pompzuiger Kim75

Van de week heeft niet minder dan onze Pompzuiger Kim75 ambassadrice Kim Holland onze radiocommercials ingesproken. Deze worden tussen 5 en 9 december uitgezonden op 3Fm! Gevelridder zal tijdens deze serie ook aandacht vragen voor het glazen huis. Laat het slim plaatsen van glas nu ook de missie zijn van Gevelridder BV!  De meeste producten van Gevelridder zijn ook made in Holland!

Het Glazen Huis keert ook dit jaar terug bij NPO 3FM, dit keer om geld op te halen voor stichting Het Vergeten Kind. Radio-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen betrekken het huis in Amersfoort en maken een week lang 24 uur per dag live radio.

Per verkochte Kim75 zuiger zal Gevelridder 10 euro doneren aan het glazen huis!

3FM Serious Request zamelt  geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen dag en nacht verzoekplaten voor een donatie vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat Het Vergeten Kind hun belangrijke werk! nog beter kan doen en licht kan brengen in het leven van duizenden vergeten kinderen.

3FM-dj Wijnand ging langs bij de 14-jarige Zahra om te praten over wat Het Vergeten Kind voor haar en haar gezin heeft betekend. Bekijk hun gesprek hiernaast.

 

De Electric Vacuüm Suction Cup Lifter model SirLiftAlot75 SN GR232448, handzuiger  “Kim75”, is gemaakt voor het (op)heffen, dragen en vasthouden van voorwerpen met vlakke, luchtdichte oppervlakken. Het betere alternatief voor de pompzuiger.  Andere toepassingen zijn niet toegestaan. Het is een volledige draagbare elektrische vacuüm zuiger met een maximale horizontale absorptiekracht van 75 kg. De handzuiger kan gebruikt worden voor materialen zoals keramische tegels, glas, gladde platen en ook voor  huishoudelijke apparaten, meubels enz. Ouderwets pompen met de pompzuiger hoeft niet meer!

bestel de zuiger hier:  KIM75

Met de hulpmiddelen van Gevelridder werken wij veilig en efficiënt!

Leden van de Ridderorde
×