Samen gezond bouwen aan de toekomst

Bouwbeurs Utrecht

Bouwbeurs Utrecht, de bouw verandert snel met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, de politiek loopt te pushen op Bouwen Bouwen Bouwen! Maar laat uw gezondheid en de veiligheid op de bouwplaats dat wel toe? Wordt het werk er wel allemaal leuker op? NEE, NEE, NEE! 

Gevelridder helpt daarom mee om de bouw gezonder, veiliger en leuker te maken. We zijn immers zuinig en trots op onze vakmensen.  Gevelridder BV heeft  een aantal tilhulpmiddelen ter beschikking gesteld voor de kluis van  Volandis, deze kunt U WINNEN! Kom dus naar de stand van Volandis.

01. Glaskar met spanklemmen

02. Kim75 zuigers

03. Malle Jantje

Bouwbeurs Utrecht

Tijdens BouwBeurs 2023 komen bouwprofessionals naar Utrecht om te zien, horen, beleven en te vertellen wat er nodig is om toekomstbestendig te worden en te blijven. Hét moment om je bij te laten praten over tal van innovaties.  Voor informatie klik hier.

Over Volandis

De naam Volandis is afgeleid van het Spaanse woord ‘volante’, wat vliegwiel betekent. Volandis is als organisatie een vliegwiel  voor persoonlijke en maatschappelijk wenselijke ontwikkelingen. Ze richten zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid.

Hoe maken wij het werk leuker?

Hoe maken wij het werk leuker? Met o.a. deze handige montagelift Quatro-lift Combi 200 Montagelift kunt u 200 kg glas monteren, in uw uppie!

×