Heeft u een vraag? Bel 0031(0)85-0270020
Of stuur ons een e-mail!

Voordelen

 

Let op: Wegens vakantie zijn wij gesloten vanaf woensdag 20 februari  tot en met 1 maart 
Tijdens onze vakantie wordt de mail box regelmatig bekeken en beantwoord.
Bestellingen voor 19 februari 12:00 op de site worden nog binnen 2 dagen geleverd, bestellingen na 19 februari 12:00 worden 4 maart geleverd, wij hopen op uw begrip.

Verhuur & Service

Alle producten op deze website worden ook verhuurd, wij verzoeken u contact op te nemen voor de details, per mail of telefonische.

Nieuw: de Quattrolift is nu ook in de verhuur verkrijgbaar.

Hoge kwaliteit, snelle service en aandacht voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om u met onze webshop zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op onze webshop tonen wij een groot assortiment aan gevelridders en diverse accessoires. De benodigde productinformatie is voorhanden. Heeft u toch een vraag over één van onze producten, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar. 

Kwaliteit van de producten heeft bij ons ook prioriteit. Onze producten worden jaarlijks geïnspecteerd. Onderhoud van producten is essentieel voor een veilige werking van de apparaten. Wij adviseren om de producten minimaal één keer per jaar door ons als deskundige te laten testen. Indien u gebreken aan de producten constateert, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Verschillende producten zijn ook bestemd voor verhuur. Informeert u s.v.p. naar de mogelijkheden.