Verhuur van onze producten

De Gevelridders en plaatsingskarren op deze website worden ook verhuurd, wij verzoeken u contact op te nemen voor de details, per mail of telefonische.

De hulpmiddelen van Gevelridder voor een professional  zijn als een zaag en hamer voor een Timmerman. De professional heeft standaard een Gevelridder in zijn gereedschapskoffer.  Natuurlijk kunt u ad-hoc er voor kiezen om een Gevelridder te huren. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via het nummer 085 0270020 of stuur een e-mail naar info@www.gevelridder.nl.

Verhuur van producten

Hoge kwaliteit, snelle service en aandacht voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om u met onze webshop zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op onze webshop tonen wij een groot assortiment aan gevelridders en diverse accessoires. De benodigde productinformatie is voorhanden. Heeft u toch een vraag over één van onze producten, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar.

Kwaliteit van de producten heeft bij ons ook prioriteit. Onze producten worden jaarlijks geïnspecteerd. Onderhoud van producten is essentieel voor een veilige werking van de apparaten. Wij adviseren om de producten minimaal één keer per jaar door ons als deskundige te laten testen. Indien u gebreken aan de producten constateert, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Kosten
De Gevelridder is te huur vanaf 50,- euro excl. BTW per dag voor de Gevelridder S en M en 65 euro excl. BTW per dag voor de Gevelridder L. De XL is te huur voor 100 euro per dag. Voor 5 werkdagen huur achter elkaar rekenen wij 4 dagen. Borg 400 euro voor de S en M, 600 euro voor de L en 800 euro voor de XL, de kosten voor eventuele reparaties worden 1:1 in rekening gebracht.
Periode
De huurperiode is minimaal 1 dag. U dient de Gevelridder de volgende dag voor 12:00 weer retour te brengen. Na 12:00 wordt een extra dag in rekening gebracht.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 085-0270020
Wij zijn per mail bereikbaar op info@www.gevelridder.nl
Bezoekadres
Gevelridder B.V.

Provincialeweg 4-9
4013 CL KAPEL AVEZAATH

×